Почти 70 години след трагично погрешната присъда

...
      Почти 70 години след трагично погрешната присъда
Коментари Харесай

Тим Рот, Саманта Мортън и Джоди Комър са в „Рилингтън плейс“ по Epic Drama



 

 



 

Почти 70 години след трагично неправилната присъда на Тимъти Евънс, обесен за закононарушение, което не е направил – казусът, съдействал за анулацията на смъртното наказване във Англия, продължава да вълнува хората в целия свят.

Този юли – „ Рилингтън плейс “ – тъмно завладяващ трилър в три елементи за прословутия сериен палач Джон Кристи, ще дебютира по на 25 юли, неделя, в 2 2 :00 часа с повтаряне в понеделник и идната събота от 23:30 часа.



След 9-годишна разлъка, Джон Реджиналд Кристи (в ролята Тим Рот , „ Криминале “, „ Туин Пийкс “, „ Клондайк “ по Epic Drama) и брачната половинка му Етел ( Саманта Мортън , „ Специален отчет “, „ Живите мъртви “, „ Блудници “ по Epic Drama) се нанасят на приземния етаж на ул. „ Рилингтън плейс “ №10 в западен Лондон.  



Тим Рот (Pulp Fiction , „ Клондайк “ по Epic Drama) в „ Рилингтън Плейс “





Саманта Мортън ( Minority Report , „ Блудници “ по Epic Drama ) в „ Рилингтън плейс “

Приспособяването към новия живот в дребното занемарено жилище е изключително мъчно за Етел, само че тя се пробва да угоди на брачна половинка си. 10 години по-късно, необразованият Тимъти Евънс ( Нико Миралегро , „ Селото “, „ Звярът би трябвало да почине “) и брачната половинка му Берил ( Джоди Комър, „ Убивайки Ийв “, „ Бялата принцеса “ по Epic Drama) се нанасят в жилището над тях и стават жертва на приказките и въздействието на Кристи.  

Берил забременява повторно и защото към този момент едвам свързват двата края около първото си бебе – с Тим разрешават на Кристи да им „ помогне “, което води до гибелен край за младоженците...



Джоди Комър ( Killing Eve , „ Бялата принцеса “ по Epic Drama ) в „ Рилингтън плейс “

Режисиран от Крейг Вивейрос (Зрителите на Epic Drama познават режисурата му от екранизацията на „ Война на световете “ с Рейф Спол и Елинор Томлинсън), всеки епизод е показан от вероятността на друг участник в злокобната история – първо Етел, по-късно Тим, а най-после – самия Джон Кристи.

Сценаристите се базират на материали от Националния списък, както и на нови изявленията с наследници на оживелите, с цел да проследят по какъв начин се стига до това Тимъти да бъде упрекнат в ликвидиране, до момента в който към Кристи по този начин и не се повдига обвиняване чак до ареста му през 1953 година

Разтърстващият ефирен филм в три елементи за злополучно известния с убийствата „ Рилингтън плейс “ ще обсеби , от 25 юли, всяка неделя вечер в 22:00.

ВИДЕО за „ Рилингтън плейс “ по Epic Drama









Epic Drama е ТВ канал от фамилията на и, отдаден на най-хубавите трагични сериали в ера от последните години, наличен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците, в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, както и във VIVACOM EON TV. За всички оператори, които оферират Epic Drama в мрежите си и програмата на ТВ канала посетете

Следете и и

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР